“İsrail'in saldırısına saniyeler içinde yanıt veririz”

PeyamaKurd - İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Ali Bakıri, İsrail'in muhtemel saldırısına saniyeler içinde karşılık vereceklerini söyledi. Devlet televizyonunda katıldığı bir programda konuşan Bakıri, İsrail'in İran'ın Şam'daki konsolosluğuna saldırarak "stratejik h...

Haberler 15.04.2024 - 23:54 Son Güncelleme : 16.05.2024 - 12:37

PeyamaKurd - İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Ali Bakıri, İsrailin muhtemel saldırısına saniyeler içinde karşılık vereceklerini söyledi.

Devlet televizyonunda katıldığı bir programda konuşan Bakıri, İsrailin İranın Şamdaki konsolosluğuna saldırarak stratejik hata yaptığını vurguladı.

İranın bu sayede meşru müdafaa çerçevesinde askeri ve savunma kapasitesini ortaya koyduğunu söyleyen Bakıri şu ifadelere yer verdi:

Siyonist rejimin, başka bir hata yapması durumunda 12 gününün kalmayacağını ve cevabın günler veya saatler değil saniyeler içinde verileceğini bilmesi gerekiyor.

İranın her türlü ihtimale hazır olduğunu belirten Bakıri, Siyonistler ikinci hatayı yapmamalı çünkü İranın tepkisi daha sert, daha güçlü ve daha hızlı olacaktır dedi.

Ana Sayfaya Git