Mehmet Şimşek: Türkiye sahalara döndü!

PeyamaKurd - Türkiye Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Türkiye sahalara döndü. Son yıllarda yaşanan sıkıntılar geride kaldı. Güçlü bir program uyguluyoruz" dedi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Hollanda'nın Ankara Büyükel...

Haberler 26.04.2024 - 15:56 Son Güncelleme : 19.05.2024 - 07:49

PeyamaKurd - Türkiye Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye sahalara döndü. Son yıllarda yaşanan sıkıntılar geride kaldı. Güçlü bir program uyguluyoruz dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Hollandanın Ankara Büyükelçiliği tarafından düzenlenen Kral Günü Resepsiyonunda konuştu.
Şimşek, enflasyonla mücadele programının kararlılıkla sürdürüleceği mesajını verdi.

Türkiye sahalara döndü diyen Şimşek, Son yıllarda yaşanan sıkıntılar geride kaldı. Güçlü bir program uyguluyoruz ifadelerini kullandı.Şimşekin gündeminde Türkiye ile Avrupa Birliği arasındaki Gümrük Birliği anlaşmasının yenilenmesi süreci de vardı.

Gümrük birliğinin güncellenmesi gerektiği açık

Ayrıca konuyla ilgili, Gümrük Birliğinin güncellenmesi gerektiği açık, çünkü karşılıklı olarak faydalı. Gümrük Birliğini modernize etmek ve geliştirmek Türkiye ve Avrupa Birliğinin çıkarınadır, bu yüzden ilerlememiz gerektiğini düşünüyorum dedi.

Ana Sayfaya Git