Şampiyonlar Ligi’nde yarı final eşleşmeleri belli oldu 

PeyamaKurd - UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finalinde İspanyol temsilcisi Real Madrid, büyük bir mücadeleye sahne olan maçta, turnuvanın son şampiyonu Manchester City’i penaltılarla yenerek yarı finale yükseldi. Eşleşmenin Madrid’de oynanan ilk ayağı 3-...

Haberler 18.04.2024 - 10:55 Son Güncelleme : 21.05.2024 - 12:53

PeyamaKurd - UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek Finalinde İspanyol temsilcisi Real Madrid, büyük bir mücadeleye sahne olan maçta, turnuvanın son şampiyonu Manchester Cityi penaltılarla yenerek yarı finale yükseldi.

Eşleşmenin Madridde oynanan ilk ayağı 3-3lük beraberlikle sonuçlanmıştı. Dün akşam oynanan maç 1-1 sonuçlandı ve karşılaşma 15er dakikalık uzatmalara gitti.

Burda da skor bozulmayınca penaltılara giden karşılaşmayı İspanyol ekibi Real Madrid kazandı. Turnuva tarihinde kupayı en çok kaldıran Madrid adını yarı finale yazdırmayı başardı.

çeyrek finalin bir diğer eşleşmesinde Almanyanın güçlü takımı Bayern Münih, bir diğer İngiliz temsilcisi ile 2-2lik maçın rövanşında karşı karşıya geldi. Bayern Münihi Arsenali 1-0lık skorla saf dışı bıraktı.

Bu skorlar sonucunda Real Madrid, yarı finalde Bayern Münihin rakibi oldu.

Turnuvada Salı akşamı oynanan maçlarda ise Fransız temsilcisi Paris Saint-German, İspanyol devi Barcelonayı 4-1le geçti.

Atletico Madridi 4-2lik skorla deviren Dortmund ise yarı finalde Paris Saint-Germanin rakibi oldu.

Ana Sayfaya Git