Elon Musk'ın taciz iddiası ile başı belada!

Elon Musk'ın taciz iddiası ile başı belada!

PeyamaKurd - Dünyanın en zengini olarak bilinen Tesla'nın kurusucu Elon Musk'ın özel jetindeki kabin görevlisine cinsel tacizde bulunduğu ileri sürüldü. 

Ünlü milyarder ve iş insanı Musk, 2016'da özel jetindeki kabin görevlisine cinsel tacizde bulunduğu ve Musk'ın bu tacizi reddettiği kaydedildi.

Söz konusu iddia için Musk'ın "Tamamen gerçek dışı" ifadesini kullandığı vurgulandı.

Musk, kabin görevlisine 250 bin dolar ödemiş!

Business Insider sitesi, Musk'ın sahibi olduğu SpaceX'in 2018 yılında cinsel taciz şikayetinde bulunan ve adı açıklanmayan bir kabin görevlisine 250 bin dolar ödediğini yayımladı.

İddiayı haberleştiren haber sitesi, Musk'ın 6 yıl önce yılında özel jetiyle Londra'ya giderken kendisini bir kabin görevlisine teşhir ettiğini ve görevliye cinsel tacizde bulunduğunu ileri sürdü.

Kadına at almayı teklif etti!

Haberin tacize uğradığını söyleyen kişinin bir arkadaşına dayandırıldı.

Adını vermek istemeyen bu kaynak Musk'ın uçuş sırasında görevliyi vücut masajı için odasına çağırdığını, masaj sırasında kendisini teşhir eden Musk'ın kabin görevlisinin bacağını ovalayıp "eğer daha fazlasını yaparsa" ona bir at almayı teklif ettiğini de söyledi.

"Bu yalancıya meydan okuyorum"

Business Insider'a göre iddiada bulunan kişi, Musk'ın teklifini reddetmesinin SpaceX'te çalışma fırsatlarına zarar verdiğini anladı ve 2018'de bir avukat tuttu.

SpaceX onunla gizli kalma taahhütü de bulunan mahkeme dışı bir anlaşma yaptı.

Musk ise Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Arkadaşının beni 'çıplak' gördüğünü iddia eden bu yalancıya meydan okuyorum. Toplum tarafından bilinmeyen sadece tek bir şeyi (yara izi, dövme,...) tanımlasın. Yapamayacaktır, çünkü bu asla yaşanmadı" dedi.