Johnny Depp davayı kazandı: Amber Heard 15 milyon ödeyecek!

Johnny Depp davayı kazandı: Amber Heard 15 milyon ödeyecek!

PeyamaKurd - Kamuoyunda uzun süredir tartışmalara konulan Johnny Depp ve  eski eşi Amber Heard davasında yeni bir gelişme yaşandı. Amber Heard'ün ünlü oyuncu Depp'e 15 milyon ödemesine karar verildiği açıklandı.

Magazin dünyasının gündeminde geniş yer tutan davada Oyuncu Johnny Depp, eski eşi oyuncu Amber Heard'e açtığı karalama davasını kazandı. 

Karalama davası, altı haftanın sonunda jüri kararını oyuncu Depp'in lehine kullandı.

Depp, karalama davasını kazandı!

Ünlü oyuncu Depp, kendisi hakkında 2018 yılında ilişkide şiddet gördüğü iddiasını içeren bir makale yazan eski eşi Amber Heard'e açtığı karalama davasını kazandı.

Davayı değerlendiren Jüri, Amber Heard'ün evlilikle ilgili iddialarının "yanlış" olduğuna ve karalama içerdiği sonucuna vardı. Jüri aynı zamanda Heard'ün "kötü niyetle hareket ettiği" sonucuna vardı.

Depp'e 15 milyon dolar verecek!

Karalama davasının sonucuna göre jüri, Amber Heard'ün Depp'e 15 milyon ödemesine karar verdi.

Davayı kaybeden Amber Heard bir açıklama yayımladı. Heard, verilen karardan hayal kırıklığına uğradığını belirterek "Elimizdeki kanıt dağının eski eşimin orantısız gücü ve etkisi karşısında duracak kadar yeterli olmaması kalbimi kırdı" dedi.

Davayı kaybeden Heard ayrıca açıklamasında, "Bu kararın başka kadınlar için ne anlama geleceğini düşünmek daha çok kalbimi kırıyor" sözlerine yer verdi.