Kylie Jenner, ağır eleştirilerin hedefi oldu!

Kylie Jenner, ağır eleştirilerin hedefi oldu!

PeyamaKurd - 30 yaşında altında en zenginlerden olan Kylie Jenner, özel jetini sık sık kullanması nedeniyle "Tam zamanlı iklim suçlusu" olarak nitelendirildi...

Giydiği kıyafetlerin yanı sıra özel jetiyle sık sık uçuş yapan Kylie Jenner bu kez ağır eleştirilerin odak noktası oldu. Kardashian-Jenner kardeşlerinin en genci olan Kylie, 700 milyon dolarlık servetiyle toz attırmayı ihmal etmiyor.

Geçtiğimiz hafta sonu sadece 17 dakikalık bir yol için özel jetini havaya kaldırdı. Jenner’ın oldukça sık bir şekilde özel jetini kullanması, çevreye verdiği zararı göz ardı edilmeyerek eleştirilerin odak noktası oldu.

Kylie Jenner 17 dakika için de özel jetini kullandı

Sahip olduğu lüks hayatı paylaşmaktan çekinmeyen bilyoner Jenner’ın California’daki bir havaalanı ile aynı kentte bulunan başka bir havalimanı arasında seyahat etmek için karadan 45 dakika süren bu yolculuğa özel jetini kullanarak 17 dakikada seyahat ettiği iddia ediliyor.

Bu iddiaların yanı sıra havacılık uzmanları, yapılan bu seyahatin Kylie Jenner’ın bir yerden bir yere seyahat etmesi değil, özel jetin Jenner’ın bulunduğu yere taşınması sebebiyle yapılmış olabileceğini de belirtti.

Tam zamanlı iklim suçlusu Kylie Jenner

Kylie Jenner’a gelen tepkiler arasında İskoç tiyatro yönetmeni Jack MacGregor’dan da tepki geldi. “Kylie Jenner: Tam zamanlı iklim suçlusu… Bu jetlerin havalanmasına asla izin verilmemeli” mesajını paylaştı. Bu paylaşımına ünlü yönetmenin takipçilerinden destek mesajları yağdı.