İmamoğlu, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi!

İmamoğlu, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi!

PeyamaKurd - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'terör' ve 'yolsuzluk' soruşturmaları kapsamında savcıya ifade verdi. 

Ekrem İmamoğlu hakkındaki her iki soruşturma kapsamında da savcılık tarafından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde dört gün gözaltında tutulmasının ardından dün Çağlayan Adliyesi'ne sevk edildi.

İmamoğlu dahil 90 kişinin ifadesi çok sayıda savcı tarafından alındı. İmamoğlu'nun 'terör' ve 'yolsuzluk' iddiaları yöneltilen savcılık ifadesi gece yarısı saat 02:00'de sona erdi.

İmamoğlu'nun adliyede kent uzlaşısı soruşturması ve yolsuzluk iddialarıyla ilgili ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından savcılık, İmamoğlu’nu tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk etti.

Bu Haber 273 defa okunmuştur.