Neçirvan Barzani, BAE büyükelçisiyle Suriye'deki durumu görüştü!
PeyamaKurd - Neçirvan Barzani, BAE'nin yeni Irak Büyükelçisi Abdulla Matar Al-Mazrouei ile bir araya geldi.
Kürdistan Bölgesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Barzani, büyükelçinin görevinin başarısı için bölgenin tam desteğini vurguladı.
Barzani, BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid El Nahyan'a selamlarını iletti ve ülkesine "Irak ve Kürdistan Bölgesi'ne verdiği sürekli destekten" dolayı teşekkür etti.
Büyükelçi ise Barzani'ye BAE Cumhurbaşkanı'nın selamlarını ileterek, "BAE ile Irak, özellikle de Kürdistan Bölgesi arasındaki güçlü ilişkilerden" övgüyle bahsetti.
İki taraf, çeşitli alanlardaki işbirliğinin genişletilmesi hususunu ele aldı ve özellikle Suriye'deki durum olmak üzere son gelişmeler ve iki tarafı ilgilendiren diğer konular hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Bu Haber 175 defa okunmuştur.