Neçirvan ve Mesrur Barzani’den Papa için başsağlığı mesajı

PeyamaKurd - Kürdistan Bölgesi Neçirvan Barzani, Papa Françis'in vefatı için bir başsağlığı mesajı yayımlayarak büyük bir üzüntü duyduğunu belirtti.
Neçirvan Barzani, Papa Françis’in büyük bir alçakgönüllülük, merhamet ve ahlaki cesaret örneği olduğunu vurgulayarak, "Her zaman onunla yaptığımız görüşmeleri ve Kürdistan, Irak ve dünya için yaptığı barış dualarını hatırlayacağım" ifadelerini kullandı.
Mesrur Barzani de başsağlığı diledi
Kürdistan Bölgesi Başbakanı Mesrur Barzani, Papa Francis'in vefatı dolayısıyla, Vatikan'a, Kürdistan, Irak ve dünyadaki Katoliklere başsağlığı dileklerini iletti.
Bu Haber 293 defa okunmuştur.Vatikan'a, Kürdistan, Irak ve dünyadaki Katoliklere başsağlığı dileklerini ileten Başbakan Barzani, mesajında, "Papa'nın ölümüyle dünya, sadakat ve birliği savunan birini kaybetti." dedi.





