Amedspor Antalya kampında: Yeni teknik direktörden ilk açıklama

Amedspor Antalya kampında: Yeni teknik direktörden ilk açıklama

PeyamaKurd - Devre arası hazırlıklarını tamamlamak için Antalya'da kampa giren Amedspor, 13 Ocak tarihine kadar Antalya'da kalacak.

Yeşil-Kırmızılı ekip teknik, taktik ve kondisyon ağırlıklı provalar yapacak. Amedspor, kampta 2 ya da 3 hazırlık maçı da oynayacak.

Amed ekibi, 11 gün boyunca  kaldığı otelde konaklayacak. Kamp 13  Ocak Cumartesi günü sona erecek.

Takım kamp sonunda ise, Diyarbakır’a dönmeyerek Denizlispor karşılaşması için Denizliye gidecek.

Mesut Bakkal: 2-3 hazırlık maçı oynayacağız 

Antalya kampını değerlendiren Amedspor'un yeni Teknik Direktörü Mesut Bakkal , “2 Ocak’ta Antalya’da kampımız başladı. Yaklaşık 1 haftalık dönem içerisinde takımımızı fiziksel anlamda daha üst seviyeye çıkarmak için yoğun bir antrenman dönemi geçireceğiz" dedi.

Mesut Bakkal şöyle devam etti:

"Bu antrenman döneminin sonunda da Kamp’ta hazırlık  maçı yapacağız. İlk etaptaki amacımız, ikinci yarıda bu zorlu yolculukta bizi fiziksel olarak ayakta tutabilecek ve bizi başarıya ulaştıracak fiziksel kaliteyi takımımıza kazandırma adına çalışmalar yapacağız. İkinci bölüm çalışmalarımızda da sistemimiz, futbol anlayışımız, özellikle yeni katılan ve katılacak olan arkadaşlarımızın takıma adaptasyonu ile alakalı olacak.

Tüm Amedsporlular şundan emin olabilirler ki, çok daha iyi Amedspor, izleyene keyif veren, her karşılaşmada maçın son anına kadar kaliteli bir oyun ortaya koyan ve fiziksel olarak da oyundan hiç düşmeyen güzel bir takım izlettireceğiz."