DİKKAT! Amedspor'dan taraftara sahte bilet uyarısı!

DİKKAT! Amedspor'dan taraftara sahte bilet uyarısı!

PeyamaKurd - Şampiyonluk kutlamalarına hazırlanan Amedspor'dan taraftarlarına 'karaborsa'dan sonra bir de sahte bilet uyarısı geldi: Biletteki kare kodu okutun.

1. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanan Amedspor kritik Iğdırspor maçına ilişkin taraftara 'sahte bilet' uyarısı yaptı. 

Bugün 15:00'da Diyarbakır'da oynananacak maç öncesi forma satış rekoru kıran, satışa sunulan biletleri dakikalar içinde tükenen Amedspor, "biletinizi kontrol edin" çağrısında bulundu.  

Kulübün resmi sosyal medya hesaplarından konuya ilişkin paylaşılan mesajlar şöyle: 

"Değerli Taraftarlarımız, Dün itibariyle bilet satışlarımız sona ermiştir. Kulübümüz tarafından duyurulan satış noktaları dışında satın alınan bütün biletler sahtedir. Sahte bilet bastırmak ve sahte biletlerle stadyuma girmek “cezai bir suçtur.” Bilet alamayan taraftarlarımızın mağdur olmamak için farklı yollardan bilet almaya çalışmamalarını ve karaborsacılara fırsat vermemelerini rica ediyoruz.

Basılan sahte biletlerin karekodları okutulduğunda http://amedstore.com.tr sayfası çıkmaktadır. Orijinal biletlerde ise karekodun altında bulunan seri numarası çıkmaktadır. Taraftarlarımızın bu konuya dikkat etmeleri önemle rica olunur.

Basılan sahte biletlerin örnekte görüldüğü gibi yamuk kesildiği görülmektedir. Orijinal biletler ise düzgün bir şekilde kesilmiştir. Taraftarlarımızın bu konuya dikkat etmeleri önemle rica olunur.

Sahte biletlerle stada giriş yapanlar hakkında yasal işlem yapılacak olup, stada gelmeden önce taraftarlarımızın biletlerinin sahte olup olmadığını kontrol etmeleri gerekmektedir. Kulübümüzün resmi bilet satış noktalarının dışında satılan biletlere itibar etmemelerini önemle arz ediyoruz. Doğabilecek olumsuz gelişmelerden yönetimimiz sorumlu olmayacaktır."