Ersun Yanal: Amedspor tercihim bir meydan okumadır!

Ersun Yanal: Amedspor tercihim bir meydan okumadır!

PeyamaKurd - Amedspor teknik direktörü Ersun Yanal, “Amedspor tercihim bir meydana okumadır” dedi.

Türkiye Milli Takımı, Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi takımları çalıştıran, Fenerbahçe’ye son şampiyonluğunu kazandıran ünlü teknik direktör Ersun Yanal, Amedspor’u tercih etmesi ve Amedspor ile ilgili algıların kırılması dahil bir çok konuda CEGA Medyanın sorularını yanıtladı.

Amedspor çok önemli bir sivil toplum kuruluşudur

Yanal, “Amedspor, futbolcu, teknik ekip, yönetim kurulu, kulüp çalışanları, taraftar ve bu kulübe saygı duyan insanlarsan oluşan çok önemli bir sivil toplum kuruluşudur. Bu sistemde herkesin belki bir görevi var. Benim görev alanım beyaz çizgiler ile belirlenen yeşil alanda başarılı olmak" dedi. 

Amedspor herkesin sevgisini ve saygısını kazanacak

Ersun Yanal, “Futbol bu ülkenin duygu birliği yaşadığı tek konu. Futbol bu ülkenin birleştirici gücü. Futbol bu ülkenin umudu. Gelecek kuşaklara içinde güzel hikayeler olan bir kitap bırakmalıyız. Bu da ancak ve ancak futbol sayesinde olur. Amedspor sadece sahada başardıkları ile değil, sosyo kültürel anlamda yaptıklarıyla da herkesin sevgi ve saygısını kazanacak. Buna inanıyor ve bu yönde çalışmaya başlıyoruz” dedi.

Amedspor tercihim bir meydan okumadır

Ersun Yanal, Amedspor’un başına geçmesinden sonra aldığı tepkiler ile ilgili soru üzerine ise, “Beni yakın tanıyan tüm dostlarım, Amedspor tercihinin, bir meydan okuma olduğunun çok net farkında. Bu açıdan büyük destek aldım. Kamuoyunda da gerçek karşılığını bulan bir seçim olduğunun altını çizmekte yarar var. Tabi ki bu durum benim açımdan mutluluk verici. Güzel başladı ve güzel devam edip güzel de bitecek” diye konuştu.

Amedspor’un hikayesini herkes severek okuyacak

Amedspor teknik direktörü Ersun Yanal, “Bunları kendi heykelimi kendi ellerimle yontarak yaptım. Ve şimdi Amedspor’dayım. Burada da aynı hikayeyi yazmak için tüm şartlar var. Birlikte yola çıkıp birlikte başaracağız. Amedspor’un hikayesini inanın herkes severek okuyacak” dedi.